Main menu
ideasfactorybg.orgСтажувай!

Стажувай!

Стаж във Фабрика за идеи?! О-о!

Стажът във Фабрика за идеи е освен вълнуващо преживяване и официално признат от Софийски университет “Св. Климент Охридски” за специалност Културология. Отворени сме и за други специалности или просто стаж, в който ще получаваш конкретни задачи с определена седмична заетост. Стажантските програми обикновено започват през есента и пролетта.

Търсим хора, които искат да се развиват, учат и има готовност да излязат от зоната си на комфорт. Какво ти даваме ние? Възможност да развиеш собствена идея или проект и менторкс апрограма, която те подкрепя в начинанията и задчките, както и специална система за личностно развитие, която ще ти помогне да оценяваш в течение на стажа постиженията си и какво от това, което си сикал/а да научиш действително си! Хайде, не се ослушвай – пиши ни!

Yana_sm1„Стажът във Фабриката за идеи не създава усещане за някакво задължение. Точно обратното – стажът ти дава възможност да избираш в каква насока да се развиваш, като можеш да черпиш опит от самите фабриканти, които винаги с усмивка са готови да задоволят любопитството на младия стажант, пълен с ентусиазъм и свежи идеи. Не е лесно обаче да избереш своята насока, защото разнообразие има и то – не малко. Можеш да се обогатиш в сферата на НПО PR, маркетинг, правене на проекти, организиране на събития, развитие на нови техники за учене и неформално образование и още много други.
Стажантът във „Фабрика за идеи” е облагодетелстван не само от правото си на избор, а и на самооценка. Фабриката залага на развитието и стимулира неговото измерване по единствения смислен начин, за да се чувства стажантът удовлетворен и ползотворен в края на това малко приключение – със система за самооценка и поставяне на собствени цели за себе-развитие в рамките на стажа. А на всичкото отгоре във Фабриката е пълно с идейни, позитивни и различни хора, които в комплект с дейностите за социална промяна, а и не само, придават един особен чар на всичко, случващо се там. Затова не е трудно от просто стажант да станеш просто фабрикант. „

Яна

FacebookDribble