Main menu
ideasfactorybg.orgСтажанти и доброволци

Стажанти и доброволци

Йоана Стоянова

Йоана Стоянова

Студент, Културология

Стремя се да разширявам света си стъпчица по стъпчица с взиране в себе си и в другите и да присъствам в него осъзнато и неподправено. Украсявам го с думоплетство, снимки, искреност, открити разговори и доверие в нещата, които не мога да предвидя.

E-mail: joana.r.stoyanova@gmail.com

 

Яна Петрова

Яна Петрова

Аз съм Яна на 21 г. и уча културология в СУ

Моят град е Бургас и като морско чедо определям себе си като общителен и жизнерадостен човек. От 5 години доброволствам и се подвизавам като обучител на връстници, като съм участвала в много кампании и обучения. Занимавала съм се малко с театър и предимно с превенция на ХИВ/СПИН и други подобни теми. Пътуването ми е страст, работата с ученици също. Отворена съм към новости и предизвикателства, искам да срещам идейни и интересни хора, с които да обменяме опит, знания и позитивни емоции и желая да чувам и чувствам хармонията в света.

 

Петина Венкова

Петина Венкова

Студент, Културология

Обичам да пътувам, обичам да ходя на театър, интересно ми е да си говоря с творци. Обичам честните и искрени хора, мразя лъжата. Опитвам се да разбирам (хората и ситуациите, не знам колко ми се получава). Обичам да обичам, хубаво е, когато ме обичат.

E-mail: petina0902@gmail.com

 

Жанет Григорова

Жанет Григорова

Студент, Културология

За себе си мога да кажа, че вярвам в идеите и каузите, които защитавам, в противен случай не бих се захванала, защото когато започнем нещо, то трябва да се направи добре и качествено.Според мен младите хора са тези, които трябва да изграждат и поддържат гражданското общество, защото заедно можем всичко. Още в гимназията започнах да се занимавам с различни проекти, свързани с разнообразни социални теми като: дискриминацията в училищата, многообразието на различните култури, превенция за трафик на хора и други. Бих искала да се занимавам с това и занапред. Обичам предизвикателствата, защото те ме зареждат с енергия. Позовавайки се на “За божеството на Сократ” на Апулей, то аз ще кажа, че: “Сам по себе си човек е смъртен, но в съвкупност хората са вечни”, затова когато имаме обща идея, трябва да работим заедно за нейното постигане.

                             E-mail: Janet_Grigorova@abv.bg

 

Виж повече за стажантските ни програми →

FacebookDribble