Main menu
ideasfactorybg.orgTrainers pool

Trainers pool

От 2010-та развиваме и свой trainers pool, който събира професионалисти в сферата на неформалното образование с опит и ценностна система, близки до нашите.

Slav

Мария Ангелова

Фотограф на свободна практика, водещ ателие фотография за деца и младежи
Завършва Фотография в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” през 2012г. Обича да разработва фотодокументални проекти, да визуализира идеи, както и възможностите на фотографията да наблюдава, играе, участва, изследва и споделя света. Води ателиета по пинхол фотография и фотограми от 2010г., в които въображението и играта, заедно с потенциала и възможностите на използваните методи, се превръщат в платформа за обучение. Участниците добиват нови знания и умения за самоизразяване, идентичност (като резулатат от това, че са автори), самочувствие и увереност в собствените си способности.
 
 

Диана Ненова

Диана Ненова

Психолог, логопед, психодрама асистент.

Друго/още: планинарство, рисуване, доброволстване, на 26, готвене, приятели, колоездене, Пратчет и колеги, сноуборд, еко строителство, музика, пътуване, кино, Батак, йога… кашкавал… :)
Защо съм с Фабриката? – Защото харесвам да се срещам със свежи, мислещи, дейни и креативни хора и това да има резултат.

 
 

Николай Маринов

Николай Маринов

Завършил архитектура в УАСГ през 2006г

Оттогава насам се занимава с обучение, развитие и популяризиране на
екологично, пасивно и нискоенергийно строителство, а по-конкретно и отдадено на естествени материали както и традиционни строителни техники.
Професионалното му усъвършенстване преминава през курсове за енергийна ефективност в УАСГ, „Проектиране на нискоенергийни и пасивни сгради”, ЕнЕФЕКТ, „Иновативно използване на естествените строителни материали“ в Талин, Естония.

Кольо

Кольо

“Доцента на Женския пазар”

Нарича себе си градски антрополог, докторантства “Градски изследвания” в СУ и е най-много загрижен да направи хората по-разбиращи към онези, които не могат да живеят като тях. Особено се коси за важните експерти, които решават съдбата на хиляди човеци ей така на бюрото си. Сутрин си говори с общински съветници, директори и урбанисти, а следобед с циганите, пенсионерите и пияниците на пазара. Мечтата му е те сами да се срещнат и да говорят с равно човешко достойнство.

 

Александра Йоцова

Александра Йоцова

Занимава се с обучения за деца и възрастни от 1999г.
Тя един от създателите на екологично сдружение За Земята и дългогодишен инструктор в Outward Bound България, защото харесва да работи с хора и да търси нови подходи.

“Социалната промяна започва отвътре и после не можеш да се спреш, просто действаш”
 
 
 

Златуша Круша

Златуша Круша

Занимавала се е с експериментална физика на елементарните частици или както я наричат те физиците “физика на високите енергии”. Още от раждането си е много енергична и любимото й занимание е да любопитства. Тази комбинация я отвежда доста далеч в образованието и вплита в живота й народни песни и танци, везане, плетене, ходене по въже и най-вече циганското колело :) Вярва дълбоко в първичната доброта на хората и мисли, че Фабрика за идеи е точното място, където можа лесно да превръща енергията си в доброта – за нея самата и хората наоколо!
 
 
 

Натанаил Стефанов

Натанаил Стефанов

Обича България и е посветен да работи за социалното, духовно и икономическо благополучие на страната ни.
Интересува се активно от (социално) предприемчество, формално + неформално образование, икономикa, бизнес, изкуство, култура и социални дейности.
В малкото си свободно време обича да бъде с любимите си хора, да се среща с нови такива, да пътешества, да броди из планините, да чете, да се разсъждава докато кара колело и да вдига шум със своите барабани. Радва се на малките неща в живота, цени взаимотношенията си с хората, уважава добрите стари ценности и се стреми да запази детското в себе си. =)
 
 

Slav

Славoслав

“Човек се учи докато е жив”, казваше баба ми, а и началната ми учителка.
Това за щастие е онова нещо, което тече през целия ни живот, осъзнато или не. Е, когато го правиш целенасочено и виждаш всяка проява на живота като безценен урок, тогава е по-забавно, а и далеч по-продуктивно.
От скоро в сферата на неформалното образование, след една доброволческа дейност, няколко трейнинга и течащо обучение към Theodor Heuss Kolleg и Balkans Let’s Get Up, се радвам да съм част от богатия екип на Фабриката.

FacebookDribble